Over Ons

Jij Bent Een Superheld begeleidt internetondernemers om persoonlijke superkrachten te ontwikkelen, zodat zij sneller een TOP onderneming neer kunnen zetten, zonder hoge kosten of langlopende trajecten. 

Als internetondernemer weet je dat informatie op het web 10x sneller gaat dan in het echte leven. Informatie die vandaag online staat kan morgen alweer “oud nieuws” zijn. Dus is het enorm belangrijk om kwaliteiten (of Superkrachten) te hebben waardoor jij met gemak bij kunt blijven. Op deze manier heb jij een gigantische voorsprong op je concurrenten.

Op de website vind je veel leuke ideeën, inspirerende inzichten en vooral praktische tips om jouw superkrachten te ontwikkelen. Superkrachten die je persoonlijk laten groeien. Waardoor je Super snel gaat lezen, Super productief wordt of een Super goed geheugen krijgt. Deze superkrachten zijn essentieel om jouw onderneming snel te laten groeien en een voorsprong te nemen op de rest.

Als internetondernemer is “tijd” waarschijnlijk je grootste gebrek en dat is de reden dat we de gratis minicursus: “Productief Ondernemen Videocursus” hebben gemaakt. Deze inspirerende cursus bestaat uit 4 korte en krachtige video’s waarin je de 4 onderdelen ontdekt die essentieel zijn om jouw dag productief in te richten.

Bij “Jij Bent Een Superheld” staat het ontwikkelen van jouw superkrachten centraal. Superkrachten of kwaliteiten die de beste zijn in zijn soort, zodat jij de beste resultaten zult boeken.

Waarom is onze informatie van TOP kwaliteit?

  • Informatie in onze artikelen, producten en seminars zijn altijd zelf getest en niet klakkeloos van internet overgenomen.
  • We delen alleen simpele informatie, want wij geloven: als een inzicht niet simpel is, dan begrijpen wij de content zelf nog niet goed genoeg.
  • De informatie moet op een simpele, praktische en leuke manier toe te passen zijn, zodat je onze website met plezier blijft bekijken.

 

Wie zit er achter “Jij Bent een Superheld”?

jelle-mostertJij Bent Een Superheld is een initiatief van Jelle Mostert en is voortgekomen vanuit mijn passie om nieuwe dingen te ontdekken en te delen met anderen.

Door deze interesse bestudeerde ik tussen 2004 en 2009 alles over het menselijk lichaam in de studie Neurowetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Na het behalen van mijn Master of Science wilde ik niet meer in het laboratorium staan, maar mensen direct helpen.

Ik ben toen trainingen gaan geven bij een organisatie over breintraining. Hier leerde ik hoe je je hersenen daadwerkelijk kunt aanzetten, zodat je de potentie ervan beter kunt benutten. Deze kennis heb ik al met vele mensen mogen delen d.m.v. blog artikelen, cursussen en trainingen.

Op dit moment voel ik me het meest gelukkig als ik nieuwe en inspirerende dingen doe en ontdek. Ik hou van het internet, informatie delen, openheid en eerlijkheid. Ik doe mijn beste om deze dingen allemaal op deze website te integreren.

Wil je ons helpen groeien?

Je kunt ons helpen groeien door jouw visie en ideëel met ons te delen. Je kunt dit doen door te reageren op blogartikelen en door aan te geven waar je meer over zou willen weten.

Daarnaast kun je anderen uitnodigen naar deze website te komen, stuur de link van een artikel door, retweet of like de artikelen op facebook. Wie weet kun je het leven van iemand anders positief beïnvloeden.