Super Inspirerende Boeken

Boekentip: Eureka! Enigma van Ron Holland

Eureka Enigma Ron Holland
Geschreven door Jelle Mostert

Het boek Eureka! Enigma is nog altijd een van mijn favoriete boeken uit mijn boekenkast. In het boek beschrijft Ron Holland verschillende manieren om creatieve ideeën te krijgen en deze te manifesteren in je leven.

Dus stel, je bent een ondernemer wilt iets bereiken, maar weet niet hoe je dat moet doen. Ron beschrijft in het boek verschillende praktische manieren om eureka momenten voor jezelf te creëren en het genie in jezelf te ontdekken.

Dit boek las ik voor het eerste in 2009 toen ik Ron persoonlijk ontmoette in Londen.

 

Eureka! Enigma

 

In dit boek beschrijft Ron veel persoonlijke verhalen gecombineerd met lessen uit het verleden. Zo beschrijft Ron o.a. verschillende interessante verhalen van wiskundige Alan Turing. Daarnaast geeft hij aan hoe hij het voor elkaar heeft gekregen om een motorwinkel over te kopen terwijl de eigenaar de winkel niet wilde verkopen. Ook beschrijft hij hoe hij zijn eerste boekendeal in Amerika heeft “gemanifesteerd”.

Ben je op zoek naar creatieve ideeën om jouw plannen en dromen te verwezenlijken? Dan raak ik je zeker aan om Eureka! Enigma te lezen, want die ideeën ga je gegarandeerd krijgen!

Je hebt alleen de juiste sleutels nodig en het genie in je ontwaakt vanzelf.

 

Plaats een reactie

1 reactie