Super Productief

Gebruik Jij De “Arjen Robben” Techniek Al?

Arjen Robben
Geschreven door Jelle Mostert

Arjen Robben is één van de beste voetballers van dit moment, omdat hij één speciale techniek toepast. Deze techniek geldt niet alleen voor het voetbal, maar je kunt hem als ondernemer ook toepassen.

Gebruik je de “Arjen Robben techniek” niet, dan is de kans groot dat je niet bij Bayern München in de basis speelt maar bij AGOVV op de bank zit.

Wat heeft jouw voorkeur?

 

De “Arjen Robben techniek”

 

Waarschijnlijk ken je de “Arjen Robben move” wel. Hij komt vanaf de rechter kant, trekt naar binnen toe en schiet keihard met zijn linker voet. DOELPUNT!

Alle verdedigers weten dat hij dit gaat doen, maar lukt het hem elke keer om hiermee doelpunten te maken. Er valt gewoon niets tegen te beginnen. Hij is zo snel en zo goed dat je als verdediger bijna altijd te laat bent.

Aan de ene kant heb je hier talent voor nodig. Maar als je dit talent gaat trainen ga je vanzelf doelpunten maken, dan ben je niet meer te stoppen.

Stel jezelf daarom eens de vraag: “wat is mijn talent”, “waar ben ik goed in” of “wat gaat me makkelijk af”?

Op het moment dat je hierop een antwoord hebt en je gaat dit talent trainen en optimaal gebruiken, dan ga je vanzelf (net als Arjen Robben) doelpunten maken!

Waarin ga jij scoren?

 

Plaats een reactie