Super Productief

De 4 Ingrediënten van Productiviteit

Super Productief Video Cursus - Kok
Geschreven door Jelle Mostert

Productiviteit! Het is een hot-topic, want we willen zoveel mogelijk doen in een dag. Zoveel mogelijk doen om veel uit je leven te halen, anderen te helpen en een leuk en waardevol leven te leiden.

In onze huidige maatschappij is dat alleen niet altijd makkelijk. We hebben zoveel te doen en als mens willen we vaak alles doen en ervaren. Misschien heb je een onderneming (die op nummer één staat), tegelijkertijd wil je er zijn voor je gezin, maar heb je ook nog hobbies, vrienden en wil je af en toe leuke dingen doen.

Help! Hoe krijg je dat allemaal voor elkaar?

De afgelopen jaren heb ik vaak nagedacht hoe ik mijn leven beter kon inrichten (en dat doe ik nog steeds). Net als het meisje van de Multivlaai reclame zeg ik vaak: “Ik wil ze allemaal!

Daarom ben ik op zoek gegaan naar de onderdelen die ten grondslag liggen aan productiviteit. Ik heb veel boeken gelezen, audio programma’s geluisterd en onderzoek gedaan naar methodes die mij echt productiever maken.

In deze zoektocht ben ik 4 verschillende onderdelen tegen gekomen die essentieel zijn om productief te zijn. Helaas heb ik deze nergens in één boek (dus netjes en overzichtelijk) kunnen vinden. Daarom heb ik besloten hier zelf een mini videocursus van te maken. Deze heb ik online gezet en kun je nu gratis downloaden.

Productiviteit: de 4 Ingrediënten

Deze 4 video’s heb ik speciaal ontwikkeld om productief te zijn. Elke video is slechts 5 minuten lang, maar legt elk onderdeel van productiviteit kort en krachtig uit.

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat je informatie makkelijk onthoud door middel van verhalen en metaforen. Daarom heb ik in elke video mijn beste verkleed kleren aan gedaan, om het verhaal zoveel mogelijk kracht mee te geven!

In de video’s ontdek je de verhalen van:

  • Een tennisspeler
  • Een drill instructor (uit het leger)
  • Een autocoureur
  • Een zaaier (zie plaatje hieronder)

 

Daarnaast krijg je in elke video een korte en krachtige opdracht waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Op die manier hoop ik dat jij direct productiever kunt zijn.

 

Super Productief Video Cursus - Zaaier

 

Wil je jezelf gratis inschrijven voor deze video cursus en de video’s bekijken. Klik dan om op onderstaande button om dat direct te doen!

 

[button_1 text=”Gratis Aanmelden” text_size=”26″ text_color=”#333333″ text_font=”Bitter;google” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”Y” text_shadow_vertical=”1″ text_shadow_horizontal=”0″ text_shadow_color=”#ffff00″ text_shadow_blur=”0″ styling_width=”24″ styling_height=”26″ styling_border_color=”#000000″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_shine=”Y” styling_gradient_start_color=”#ffff00″ styling_gradient_end_color=”#ffa035″ drop_shadow_panel=”Y” drop_shadow_vertical=”2″ drop_shadow_horizontal=”-2″ drop_shadow_blur=”5″ drop_shadow_spread=”0″ drop_shadow_color=”#000000″ drop_shadow_opacity=”50″ inset_shadow_panel=”Y” inset_shadow_vertical=”0″ inset_shadow_horizontal=”0″ inset_shadow_blur=”0″ inset_shadow_spread=”1″ inset_shadow_color=”#ffff00″ inset_shadow_opacity=”50″ align=”center” href=”https://www.jijbenteensuperheld.nl/superproductief”/]

 

 

Plaats een reactie