Super Productief

Duidelijkheid maakt het grote verschil

Duidelijkheid maakt het grote verschil
Geschreven door Jelle Mostert

Soms heb je van die dagen dat je alles plant, je to-do lijstjes liggen klaar en heb je veel energie. Toch gebeurt het dan soms dat je jezelf saboteert en niet de dingen doet die je moet gaan doen.

De afgelopen jaren deed ik dit regelmatig bij mezelf en gelukkig weet ik nu hoe het komt. Wanneer je namelijk niet exact duidelijk heb wat je wilt gaan doen, dan gebeurd er niet zoveel. Als jij je hersenen niet programmeert om de dingen te doen die je wilt doen, dan is de kans groot dat je verward zijn en maar een beetje in het wildeweg gaan zoeken.

Daarom maak ik sinds kort super duidelijke plannen, zodat ik niet meer twijfel over de taken die ik wil afronden. Hoe duidelijker ik dit voor mezelf heb, hoe sneller ik resultaten boek.

 

Duidelijkheid

 

Wanneer je duidelijke plannen maakt kost het bovendien veel minder energie om ze uit te voeren. Wanneer je precies weet wat je wilt twijfel je minder vaak, denk je minder na en doe je gewoon wat je plan was. Aan het einde van de dag zul je merken dat je meer energie over hebt. Heerlijk!

 

Heb jij al duidelijke plannen?

Ik zou het leuk vinden om jouw plannen onder deze video te lezen. Wil je ze met me delen?

 

Plaats een reactie