Super Productief

Event: Productief Werken in je Onderneming

Geschreven door Jelle Mostert

Op woensdag 26 november 2014 mag ik spreken op een uniek event voor ondernemers die productiever willen werken in hun onderneming.

Als ondernemer wordt je tegenwoordig overspoeld door het aantal keuze dat je moet maken. Hoe krijg ik meer sales, welke marketing kan ik het beste toepassen, hoe haal ik meer uit mijn website of hoe verbeter ik de relatie met mijn werknemers? Kortom, waar ligt je focus?

Deze keuzes kunnen je ervan weerhouden om actie te ondernemen en om je doelen te bereiken. Gelukkig zijn er een aantal simpele manieren om je doelen te snel te kunnen behalen en supersnel resultaten te boeken.

Daarom wil ik je uitnodigen voor het event: “Productief Werken in je Onderneming

 

Wie spreken er tijdens dit event?

Deze avond wordt georganiseerd door Verano Faerber, personal trainer en oprichter van de Powerlife Challenge. Verano begeleid zowel ondernemers als werknemer om hun gezondheid en fitheid te verbeteren zodat ze productiever kunnen werken.

 

Johan van der Put

Johan is de oprichter en uitvoerend directeur van de Advanced Coaching Academy™ in Europa. Daarnaast is hij bekend van de BMT 90 Day Challenge. Johan focust zich vooral op het beïnvloeden van resultaten van ondernemers, directeuren, bedrijfseigenaren en bedrijven. Daarnaast ik hij een veel gevraagd spreker over onderwerpen als Straight-Line Coaching en Straight-Line Leadership.

 

Jelle Mostert

Daarnaast ben ik door Verano uitgenodigd om te spreken over het ombuigen van slechte gewoontes naar krachtige rituelen. Ken je dat gevoel dat je iets wilt of moet doen, maar je blijft het maar uitstellen? Of heb je zo’n gewoonte waar je eigenlijk mee wilt stoppen, maar het lukt je keer op keer niet?

Door mijn achtergrond in Neurowetenschappen weet ik hoe je hersenen werken bij het ontwikkelen van zowel goede als slechte gewoontes. Hierdoor weet ik ook hoe je slechte gewoontes kunt omzetten in krachtige rituelen en ik zal je er alles over vertellen tijdens dit event.

 

Event details:

Locatie: Garage Notweg, Notweg 38 1068LL Amsterdam (http://www.garagenotweg.nl/)
Datum + tijd: Woensdag 26 november van 19:00 tot max. 21:30 (inloop vanaf 18:30).
Kosten: GRATIS!

Wil je komen? Klik dan op onderstaande knop en meld je aan via Facebook.

 

[button_1 text=”Ja, ik wil komen!” text_size=”18″ text_color=”#ffffff” text_font=”Droid Sans;google” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”45″ styling_height=”20″ styling_border_color=”#000000″ styling_border_size=”0″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#f98f0d” styling_gradient_end_color=”#f98f0d” drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”left” href=”https://www.facebook.com/events/663271637104033/?ref_dashboard_filter=upcoming” new_window=”Y”/]

 

 

Is dit event voor jou?

Dit event is niet voor iedereen. Verano heeft me benadrukt dat dit event alleen is voor toegewijde ondernemers die krachtige resultaten willen boeken. Wil jij een verschil maken in andermans leven EN ben je bereid om actie te ondernemen, dan zie ik je graag op de 26e.

 

Plaats een reactie