Super Productief

Helicopterview: neem eens afstand van je onderneming

Helicopterview: neem eens afstand van je onderneming
Geschreven door Jelle Mostert

Een helicopterview is super belangrijk tijdens het ondernemen. Als ondernemers zijn we dagelijks vaak bezig met erg specifieke dingen. Je loopt tegen allerlei uitdagingen aan en deze wil je zo snel mogelijk oplossen. Het probleem is alleen dat je hierdoor vaak met erg specifieke taken bezig bent.

Daarom is het belangrijk om regelmatig in helicopterview te gaan. Om even afstand te nemen van je onderneming en te kijken hoe het gaat, net als in een helicopter.

Wanneer je, bij wijze van spreken, even boven je onderneming vliegt krijg je vaak een veel beter overzicht van wat wel en wat niet werkt. Wat gaat er goed en wat gaat er niet goed. Welke taken leveren niets op en welke taken zou je vaker moeten uitvoeren om je onderneming te laten groeien?

 

Helicopterview

 

Neem vandaag eens rustig te tijd om na te denken over je onderneming. Ga in een lekkere stoel zitten en probeer je onderneming eens van een afstandje te bekijken. De kans is groot dat je hierdoor hele waardevolle inzichten krijgt die je anders misschien niet had gezien. Welke inzichten heb jij hierdoor gekregen?

 

Plaats een reactie

1 reactie