Super Productief

Hoe creëer je een ideale werkomgeving?

Hoe creëer je een ideale werkomgeving?
Geschreven door Jelle Mostert

De omgeving waarin je werkt heeft een sterke invloed op de resultaten die je boekt. Werk je weleens in een omgeving waar je continue wordt afgeleid, waar mensen dingen aan je vragen en waar je dus niet gefocust kunt werken? De kans is groot dat je aan het einde van je werkdag het gevoel hebt dat er amper iets uit je handen is gekomen.

Daarom is het essentieel je werkomgeving zo in te richten zodat hij perfect bij je past. Op die manier kun jij productief werken en veel gedaan krijgen

 

Hoe creëer je de ideale werkomgeving?

 

Aan de ene kan een verkeerde werkomgeving je enorm afleiden. Misschien werk je in een grote ruimte en komen er continue mensen iets aan je vragen, zijn er harde geluiden om je heen of word je afgeleid door gesprekken van anderen om je heen.

Maar het tegenovergestelde kan ook waar zijn. Misschien werk je op een kleine werkplek, afgezonderd van anderen, maar bekijk je om de paar minuten je mobiele telefoon of lees je je email. Als je echt productief wilt werken is het aan jou de taak deze afleidingen te minimaliseren, zodat je een grotere bijdrage kunt betekenen.

We worden niet geboren om ons te laten afleiden, maar om een bijdrage te leveren. Stop dus met die onzin, laat je slechte gewoontes niet de controle nemen, maar neem zelf de controle terug. Maak vandaag een commitment om de ideale werkomgeving voor jezelf te creëeren. Hoe ziet deze er voor jou uit?

 

Plaats een reactie