Super Productief

5 tips om je nieuwe jaardoelen te behalen

Jaardoelen behalen
Geschreven door Jelle Mostert

Ieder jaar rond oud en nieuw is het weer zover. We nemen ons allerlei dingen voor anders te gaan doen. Dit jaar gaan we echt onze jaardoelen behalen, we gaan sporten, we gaan gezonder eten, we gaan stoppen met roken, etc.

Leuk al die voornemens, maar onderzoek heeft laten zien dat 80% van de mensen binnen 10 dagen afhaakt met zijn/haar voornemen.

Persoonlijk vindt ik dit een bizar hoog aantal. Tegelijkertijd kan ik het me ook best goed voorstellen. De meeste nieuwe jaardoelen of voornemens worden gemaakt zonder er goed over na te denken aan de keukentafel met een biertje erbij. Niet echt op een serieuze manier dus.

Mocht je echter wel op zoek zijn naar manieren om je nieuwe jaardoelen dit jaar te behalen, dan heb ik in deze video 5 tips voor je die je kunnen helpen.

Ik weet zeker dat de 80% binnen 10 dagen afhaakt geen gebruikt maakt van deze tips en daarom kan jij het nu anders gaan doen.

 

Jaardoelen behalen video

Heb je inspiratie uit deze video hebben gehaald? Deel jouw nieuwe jaardoel dan hieronder in het reactieveld, zodat je direct aan de slag gaat met de 3e tip uit de video!

Plaats een reactie