Super Productief

Online Agenda Gebruiken Of Niet?

Online agenda
Geschreven door Jelle Mostert

Online agenda gebruiken of niet? Misschien twijfel je weleens over het type agenda dat je moet gebruiken. Moet je nu een online agenda gebruiken, een weekplanner aan de muur, of een fysieke agenda die je overal mee naar toe kunt nemen?

Je kunt hier uren over twijfelen, maar het antwoord is heel simpel. Ik geloof er namelijk niet in dat ik jou kan vertellen wat het beste voor jou werkt. Als mensen zijn we allemaal uniek en iedereen heeft zijn/haar eigen voorkeuren. Jij moet dus zelf bepalen of bijvoorbeeld een online agenda het beste voor jou werkt.

Natuurlijk heeft iedere type agenda zijn eigen voor- en nadelen. Een online agenda kun je bijvoorbeeld synchroniseren met je mobiele telefoon en op die manier kun je hem gemakkelijk aanvullen. Maar is je batterij op, dan is het weer lastig.

Bepaal dus zelf welke agenda het beste bij jou past. Daarentegen is er wel één essentieel punt dat je moet meenemen bij het kiezen van je agenda. Bekijk de video, dan geef ik je daar DE tip die je moet gebruiken om succesvol en productief te plannen.

 

Online agenda

 

Plaats een reactie