Super Productief

Textexpander: Super Snel Emails Beantwoorden

Textexpander
Geschreven door Jelle Mostert

Textexpander is echt een uitkomst als je emails super snel wilt beantwoorden.

Wanneer je als ondernemer verschillende producten of diensten aanbied, dan is de kans groot dat je hier emails over krijgt. De kans is zelfs groot dat je veel van dezelfde vragen per email ontvangt en dit kan verschrikkelijk irritant zijn. Met name als jij, of je helpdesk personeel, elke email opnieuw moet schrijven. Dit kost je erg veel tijd en dus ook erg veel geld.

Als ondernemer moet je tegenwoordig slim zijn. Stop er daarom mee om elke email opnieuw te typen, maar gebruik Textexpander. Ik gebruik deze software nu ongeveer 4 jaar en kan niet meer zonder.

Let op, ik heb geen aandelen in Textexpander, maar ben gewoon enthousiast over deze tool. Het levert je enorm veel tijdwinst op en daarom raad ik je aan het te gaan gebruiken.

 

Textexpander video

 

Wat is Textexpander?

Met Textexpander een simpele software voor Mac OS waarmee je gemakkelijk HTML of tekst templates kunt opslaan. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken om snel emails te beantwoorden. Na het maken van een template maak je een shortcode aan die je vervolgens kunt gebruiken om je email template “op te roepen”.

Stel, je krijgt tien keer per dag dezelfde vraag van klanten. Je hoeft dan niet elke keer een nieuwe email te schrijven, maar d.m.v. een aantal tekens staat je complete email in de reply van je mail. Op die manier kun je supersnel emails beantwoorden en hierdoor veel tijd besparen aan belangrijkere dingen.

Textexpander is gratis te gebruiken als trial en daarna betaald. Je kunt hier meer informatie vinden over de complete software.

 

Plaats een reactie