Super Productief

Vier Je Successen!

Vier je successen
Geschreven door Jelle Mostert

Het vieren van successen is belangrijk om op de lange termijn goed te kunnen werken en ondernemen. Als ondernemer werk je waarschijnlijk keihard om je business te laten groeien. Het is dan makkelijk om als maar door en door te werken, zonder even op te laden en jezelf rust te gunnen.

Door het vieren van kleine successen kun je het keiharde werken echter een stukje leuker maken.

Persoonlijk doe ik dit sinds ongeveer twee jaar door middel van Champagne flessen. Deze flessen staan bij mij in de woonkamer, zodat ik er dagelijks naar kan kijken. Ook schrijf ik er verschillende doelen op. Soms zijn dit zakelijke doelen, de andere keer persoonlijke doelen en ook schrijf ik gezamenlijke doelen op samen met mijn vriendin.

We kijken samen regelmatig naar de Champagne flessen en als het doel bereikt is mogen we deze uiteraard open knallen.

De knal is mijn persoonlijke feestje en vervolgens drinken we samen de fles leeg om het behaalde doel te vieren. Vind je dit een leuke manier? Koop dan vandaag of morgen een paar (kleine) Champagne flessen en schrijf jouw doelen op.

 

Vier je successen

 

Mijn persoonlijke succes

Deze video is bovendien een groot succes voor mij persoonlijk. Op 3 december 2014 besloot ik 100 dagen achter elkaar iedere dag een waardevolle video online te plaatsen. Vandaag is het dag 100 dus heb ik mijn doel bereikt.

Het was niet altijd even makkelijk. Toen ik startte had ik geen idee over welke onderwerpen ik een video zou gaan maken, soms had ik geen zin en het kostte me erg van tijd om iedere keer een blogpost bij de video te maken.

Maar gelukkig! De aanhouder wint en vandaag is het dag 100 🙂 Ik ga dit heerlijk vieren door op vakantie te gaan.

Plaats een reactie