Super Productief

Work Hard Play Hard

Work hard play hard
Geschreven door Jelle Mostert

Work hard play hard is een mentaliteit van super hard werken, maar daarnaast tijd vrij maken om super hard te ontspannen en leuke dingen te doen.

Als ondernemer is de kans groot dat je vele langere dagen maakt dan een gemiddelde werknemer. Het is dus makkelijk om alleen maar super hard te werken.

Het is daarentegen ook juist belangrijk om tijden vrij te houden om super hard te ontspannen. Dit kun je doen door op vakantie te gaan of een weekendje weg, maar er zijn vele andere manieren om dit te doen. Ga bijvoorbeeld eens in een stoel zitten en reflecteer eens over je leven. Of kom in een helicopterview zodat je loskomt van je onderneming.

 

Work hard play hard

Deze mentaliteit toepassen

Als je een work hard play hard mentaliteit wilt gaan toepassen is het belangrijk om vandaag alvast leuke dingen in te plannen voor later. Op die manier kun je nu super hard werken en uitkijken naar de tijden dat je kunt ontspannen en genieten.

Uiteraard wil dat niet zeggen dat je niet tegelijkertijd kunt genieten van het super harde werken. Hard werken zorgt vaak voor veel resultaten wat weer kan zorgen voor veel inspiratie en energie.

Plan dus vandaag alvast iets in waardoor jij een work hard play hard mentaliteit gaat ontwikkelen.

 

Plaats een reactie