Superhelden

Mijn succes van 2013 kun je vergelijken met een ongestelde vrouw

Successen 2013
Geschreven door Jelle Mostert

Elk jaar neem ik even de tijd om na te denken over mijn successen van het afgelopen jaar. Wat zijn de dingen die goed zijn gegaan, wat wil ik beter gaan doen en waar wil ik aan werken in het komende jaar.

Soms zijn we zo druk bezig met onze nieuwe doelen dat we helemaal niet stilstaan bij de mooie dingen die we het afgelopen jaar hebben bereikt.

In onderstaande korte video geef ik je meer uitleg over mijn grootste succes van 2013. Het heeft me 2 jaar gekost om dit te bereiken, terwijl jij het in 1 minuut kunt behalen.

Mijn TV ging de deur uit

Ja het is echt waar! Eind 2013 heb ik mijn TV de deur uit gedaan.

Veel mensen vragen waarom, maar het is eigenlijk heel simpel.

Net als veel andere ondernemers geeft het mijn enorm veel energie als ik mijn ideeën, producten en diensen kan aanbieden aan anderen. De TV is aan de ene kant een heerlijke manier om te ontspannen na mijn drukke dag, maar aan de andere kant vind ik het echt een vervelend ding. Als ik hem aanzet vind ik het lastig om hem uit te zetten. Je denkt “ik ga één programma kijken“, maar voor je het weet is je hele avond weg.

Mijn gedachte: je kunt dat ding beter helemaal wegdoen, dan zit ik er ook niet teveel achter. Je kunt het ook vergelijken met een ongestelde vrouw. In je maandelijkse periode kun je ook beter geen “junkfood” in huis halen, want voor je het weet is alles op.

Daarom heb ik mijn TV de deur uit gedaan! Was dat makkelijk? Niet altijd, want soms sloeg de twijfel toe of ik het wel moest doen.

Soms moet je echter een “leap of faith” nemen en iets nieuws proberen. Tot nu toe heb ik hem nog geen seconde gemist!

Wat was jouw succes van het afgelopen jaar?

Natuurlijk ben ik ook benieuwd wat jouw successen waren tijdens het afgelopen jaar.

Welke angsten heb jij overwonnen? Waar ben jij uit je comfort zone gekomen? Of waar heb jij nieuwe dingen uitgeprobeerd die een groot succes bleken?

Plaats een reactie

1 reactie